Uitleg toegangsbewijs

Om het kerkbezoek vanaf 1 juni conform de richtlijnen goed te laten verlopen dient u zich vooraf aan te melden als bezoeker. U kunt zich registreren als bezoeker door het gratis "kopen" van toegangsbewijzen, tickets, op twee manieren:

* De beschikbare toegangsbewijzen staan op deze website bij: Toegangsbewijs-Registratie
* De beschikbare toegangsbewijzen staan op eventbrite, gebruikt u dan deze link: https://www.eventbrite.nl/d/netherlands--hendrik-ido-ambacht/elimkerk/

Op dit moment zien wij dat er zonder enige uitleg al diverse mensen een reservering hebben gedaan. Goed om te zien dat het systeem van reserveren voor u al duidelijk is. Toch geven wij nog even een korte uitleg en een paar regels waar we met elkaar op kunnen letten.

Wij verzoeken u niet direct meerdere diensten te reserveren. Indien u per twee weken bijvoorbeeld 1 dienst reserveert dan kunnen andere gemeenteleden ook een dienst bijwonen. Het aantal beschikbare plaatsen, tickets, is de komende diensten beperkt tot 75 bezoekers en voor speciale diensten, bijvoorbeeld doopdienst, zijn er minder plaatsen beschikbaar in verband met beschikbare plaatsen voor gasten. Alleen als u een ticket heeft krijgt u toegang tot de kerkdienst. Het systeem geeft aan hoeveel tickets er beschikbaar zijn voor de desbetreffende dienst. Indien het aantal aanmeldingen voor een dienst wordt overschreven dan is deze dienst uitverkocht. Er kan altijd een ticket voor een dienst weer vrij komen, bijvoorbeeld doordat iemand toch niet kan komen. Deze vrij gekomen tickets komen dan automatisch weer ter beschikking.

Alleen als u een ticket heeft, dan heeft u toegang. Het ticket wordt naar het door u opgegeven emailadres verzonden. Bij het reserveren worden dan ook uw gegevens gevraagd. Wilt u voor een goede registratie ook de namen doorgeven van de personen waar u een extra ticket voor besteld.

Indien er nog beschikbare tickets zijn geeft het systeem dit zelf aan inclusief het aantal uur dat u nog de gelegenheid heeft deze te reserveren. (tot 1,5 uur voor aanvang van een dienst). U heeft, indien u 2 uur voor een dienst nog even kijkt naar beschikbare tickets de mogelijkheid alsnog een dienst te reserveren.
Zijn er op zaterdagmiddag om 16.00 uur nog plaatsen vrij voor de dienst van zondag dan zijn deze vrij voor iedereen. Ook als u reeds een andere dienst heeft gereserveerd!.U kunt dus op zaterdagmiddag reserveren voor een extra dienst voor die zondag.

Bij de ingang van de kerk zal een lijst liggen met de uitgegeven tickets. Staat u dus niet op deze lijst dan heeft u geen toegang.

Aanwezigen die "verplicht" aanwezig zijn (predikant, organist, zangers etc.) hoeven zich niet te registreren, die zijn door middel van een rooster bekend. Alleen bezoekers die dienen zich dus te registreren.

Dit toegang registratie systeem is van toepassing voor de diensten welke aanvangen per zondag 5 juli. Te bestellen toegangsbewijzen zijn per 2 zondagen beschikbaar voor reservering. Eventueel extra vermelde zondagen kunnen wel zichtbaar zijn de komende weken maar die kunnen dan nog niet gereserveerd worden.

Adres reserveren tickets:

Het proces:
- Het makkelijkst is de toegangsbewijzen op deze website te gebruiken op de pagina: Toegangsbewijs-Registratie
- U kijkt goed voor welke dienst (datum en tijd) u wilt reserveren
- U selecteerd het aantal plaatsen door het pijltje op het desbetreffende toegangsbewijs (het aantal beschikbare plaatsen, resterend staat op het toegangsbewijs)
- U drukt na selectie van het aantal plaatsen op registreer (rode knop)
- Wij vragen u uw gegevens in te vullen. Wilt u ook op deze pagina even doorscrollen en de namen invullen van de personen waar u ook tickets voor besteld!
LETOP indien u geen extra tickets besteld dan dient u bij deze vraag: "geen" in te vullen alleen dan zal de "knop" Registreer rood worden en kunt u definitief registreren en heeft u het aantal bestelde toegangsbewijzen.

- U krijgt een bevestiging op het door u ingevulde email adres (alleen indien u een bevestiging heeft krijgt u toegang) Dit toegangsbewijs hoeft u niet mee te nemen, er is een lijst in de kerk aanwezig van de geregistreerde bezoekers.
- U kunt uw toegangsbewijzen ook annuleren als u deze reeds besteld heeft. Wilt u indien u toch verhinderd bent dit ook doen zodat andere bezoekers alsnog kunnen reserveren.

Note: Wij realiseren ons dat één en ander redelijk zakelijk is echter ook als kerk zijn wij verplicht de regelgeving te volgen. Wij vertrouwen en rekenen op uw begrip in deze. Indien u vragen of opmerkingen heeft dan kunt u uiteraard contact opnemen.

Voor eventuele vragen of opmerking met betrekking tot dit reserveringssysteem en/ of heeft u hierbij hulp nodig dan kunt u contact opnemen met:

Jan van der Linden
Kerkrentmeester