Biblio Elim

Biblio Elim is een bibliotheek met nieuwe boeken en boeken van gemeenteleden die hun boeken willen delen met andere gemeenteleden. Regelmatig komen er boeken bij en gaan andere boeken weer terug  naar de eigenaar.
•             Op ieder moment dat u toch in de kerk bent of als de kerk open is kunt u boeken lenen, mits u de boeken die u meeneemt registreert in het daarvoor bestemde schrift. Iedere woensdagavond net voor, tijdens of na het liturgisch avondgebed (19.00-19.30 uur) is onder andere een mooie gelegenheid hiervoor. Ook op zaterdagmorgen tussen 10.00 en 11.00 uur is de kerk open.
•             Iedere eerste woensdag van de maand is er, naast het lenen van boeken, plaats voor ontmoeting. En een kopje thee of koffie voor de liefhebber erbij! Tussen half 3 en half 4 kunt u binnenlopen.
•             Als bijdrage en ter opbouw van Biblio Elim wordt er voor nieuwe boeken en voor boeken van gemeenteleden e 0,25 per boek gevraagd. De kinderboeken en boeken over bepaalde onderwerpen worden gratis uitgeleend
•             Heeft u zelf boeken die u voor een bepaalde tijd graag uit zou willen lenen, kom dan op woensdagmiddag langs of neem contact op met Sjanie Collee, sjaniecollee@gmail.com, & 6817253 of Aline van Doorn, aline@enila.nl, tel: 6822222.