Tijden

Elke zondag komt de gemeente samen voor haar eredienst. Er zijn dan twee kerkdiensten. De morgendienst begint om 10.00 uur, de middagdienst om 17.00 uur.

Biddag en dankdag

Op de Biddag voor gewas en arbeid (de tweede woensdag in maart) en de Dankdag voor gewas en arbeid (de eerste woensdag in november) zijn er twee kerkdiensten. De middagdiensten, die meer gericht zijn op de kinderen, beginnen om 14.30 uur. De avonddiensten om 19.30 uur. Alle kerkdiensten vinden plaats in het kerkgebouw aan de Jan Wissenslaan.

Kerst

Met Kerst (25 en 26 december) wordt gevierd dat Jezus wordt geboren in een stal in Betlehem. Op 1e Kerstdag wordt een kerkdienst gehouden om 9.45 en om 17.00 uur vieren we met de kinderen kerstfeest.

Goede vrijdag

Op Goede Vrijdag (wisselend in maart of april) wordt herdacht dat Jezus veroordeeld werd om gekruisigd te worden en gestorven is. De week voorafgaande aan Goede Vrijdag wordt de stille week genoemd. Op Goede Vrijdag is er een avonddienst om 19.30 uur. Op de Vrijdagmorgen wordt er speciaal voor de kinderen stilgestaan bij Goede Vrijdag.

Pasen

Met Pasen (zondag na Goede Vrijdag) wordt gevierd dat Jezus uit de dood is opgestaan. De diensten op 1e Paasdag vangen aan om 9.45 en 17.00. De dienst op 2e Paasdag vangt aan om 9.30 uur.

Hemelvaarsdag

Op Hemelvaartsdag (donderdag, 40 dagen na Pasen) wordt herdacht dat Jezus terugkeert naar Zijn Vader in de hemel. Op die dag vangt de dienst aan om 9.30 uur.

Pinksteren

Met Pinksteren (zondag, 10 dagen na Hemelvaartsdag) wordt een plaatsvervanger voor Jezus in de persoon van de Heilige Geest uitgestort over de gelovigen in Jeruzalem. Ook nu nog is de Heilige Geest op aarde. Hij blijft hier totdat Jezus weer terug komt. De diensten op 1e Pinksterdag vangen aan om 9.45 en 17.00. De dienst op 2e Pinksterdag vangt aan om 9.30 uur.